Bog & idéPhilip Christian Ulrich

Bøger skrevet af Philip Christian Ulrich

Læs mere om Philip Christian Ulrich
2 produkter
2 produkter
Præsidenter - fra Washington til Biden
Præsidenter - fra Washington til BidenPhilip Christian Ulrich
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Præsidenter - fra Washington til Biden
Præsidenter - fra Washington til Trump
Præsidenter - fra Washington til TrumpPhilip Christian Ulrich
229,95 DKK
EBOG
(4)
Præsidenter - fra Washington til Trump

Mere om Philip Christian Ulrich

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Philip Christian Ulrich. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ulrich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Præsidenter - fra Washington til Biden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Præsidenter - fra Washington til Trump" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Præsidenter - fra Washington til Trump" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Velkommen Til Trumps Verden" udgivet af Saxo Publish - "Velkommen til Trumps verden" udgivet af Saxo Publish

Bøger skrevet af Philip Christian Ulrich

Der er fem tilgængelige udgivelser af Philip Christian Ulrich hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Philip Christian Ulrich bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Ulrich er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Philip Christian Ulrichs "Præsidenter - fra Washington til Biden"

"Præsidenter - fra Washington til Biden" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Præsidenter - fra Washington til Trump" af Philip Christian Ulrich

Hos Bog & idé er "Præsidenter - fra Washington til Trump" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Præsidenter - fra Washington til Trump" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Christian Ulrich