Bog & idéPhilip Henrik Jensen

Bøger skrevet af Philip Henrik Jensen

Læs mere om Philip Henrik Jensen
5 produkter
5 produkter
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
Anvisning 222: Tilgængelige boliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 222: Tilgængelige boligerPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 222: Tilgængelige boliger
Anvisning 161: Afprøvning af programmerbar varme- og ventilati
Anvisning 161: Afprøvning af programmerbar varme- og ventilatiSøren Aggerholm og Claus Reinhold
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 161: Afprøvning af programmerbar varme- og ventilati
Anvisning 249: Tilgængelige boliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 249: Tilgængelige boligerPhilip Henrik Jensen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 249: Tilgængelige boliger
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens

Mere om Philip Henrik Jensen

Hvis du mangler en bog skrevet af Philip Henrik Jensen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plejeboliger for personer med demens" i serien "SBi-anvisning 259" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens" i serien "SBi-anvisning 263" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - detaljer og eksempler " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - indledende spørgsmål" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Tilgængelige boliger - indretning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Tilgængelige boliger" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Philip Henrik Jensen

Philip Henrik Jensen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Jensen som hæftet. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Philip Henrik Jensens "Plejeboliger for personer med demens"

"Plejeboliger for personer med demens" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "SBi-anvisning 259". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Plejeboliger for personer med demens" af Philip Henrik Jensen

"Plejeboliger for personer med demens" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "SBi-anvisning 263". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Henrik Jensen