Bog & idéPhilip Khokhar

Bøger skrevet af Philip Khokhar

Læs mere om Philip Khokhar
4 produkter
4 produkter
Rød nat
Rød natPhilip Khokhar
299,95 DKK
Hæftet
(10)
Rød nat
Tilbage til Kabul
Tilbage til KabulPhilip Khokhar
119,95 DKK
EBOG
(3)
Tilbage til Kabul
Rød nat
STREAM
Rød natPhilip Khokhar
179,95 DKK
Lydbog
(10)
Rød nat
Rød nat
Rød natPhilip Khokhar
179,95 DKK
EBOG
(10)
Rød nat

Mere om Philip Khokhar

Der findes mange bøger af Philip Khokhar tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Khokhar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilbage til Kabul" udgivet af Rosinante - "Tilbage til Kabul" udgivet af Rosinante

Mere om Philip Khokhars bøger

Du kan bestille to bøger af Philip Khokhar her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Philip Khokhar fås i flere formater. Bøgerne af Khokhar er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Rosinante.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tilbage til Kabul" af Philip Khokhar

Det er muligt at købe Philip Khokhars "Tilbage til Kabul" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Tilbage til Kabul" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.

Philip Khokhar "Tilbage til Kabul"

Hos Bog & idé er "Tilbage til Kabul" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Khokhar