Bog & idéPhilip Parker

Bøger skrevet af Philip Parker

Læs mere om Philip Parker
2 produkter
2 produkter
The Northmen's Fury: A History of the Viking World
The Northmen's Fury: A History of the Viking WorldPhilip Parker
189,95 DKK
Paperback
(0)
The Northmen's Fury: A History of the Viking World
De fantastiske vikinger
De fantastiske vikingerPhilip Parker
129,95 DKK
Indbundet
(0)
De fantastiske vikinger

Mere om Philip Parker

Der er flere forskellige bøger af Philip Parker tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Parkers seneste bøger.
Bøgerne fra Philip Parker udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De fantastiske vikinger" udgivet af Globe - "The Northmen´s Fury: A History of the Viking World" udgivet af Vintage

Mere om Philip Parkers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Philip Parker hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Philip Parker kan købes i udvalgte formater. Parkers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Philip Parkers "De fantastiske vikinger"

Det er muligt at købe Philip Parkers "De fantastiske vikinger" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Globe, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Philip Parker "The Northmen´s Fury: A History of the Viking World"

Hos Bog & idé er "The Northmen´s Fury: A History of the Viking World" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Vintage, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Parker