Bog & idéPhilip Steele

Bøger skrevet af Philip Steele

Læs mere om Philip Steele
4 produkter
4 produkter
Den fantastiske bog om Det gamle Ægypten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den fantastiske bog om Det gamle ÆgyptenPhilip Steele
190,86 DKK
Indbundet
(1)
Den fantastiske bog om Det gamle Ægypten
Viking World: Learn about the legendary Norse raiders, with 15 stepby-step projects and more than 350 exciting pictures
Viking World: Learn about the legendary Norse raiders, with 15 stepby-step projects and more than 350 exciting picturesPhilip Steele
129,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Viking World: Learn about the legendary Norse raiders, with 15 stepby-step projects and more than 350 exciting pictures
Vikings - DKfindout!
Vikings - DKfindout!Philip Steele
79,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Vikings - DKfindout!
Escape. Mumiens grav
Escape. Mumiens gravPhilip Steele
409,95 DKK
Hardback
(0)
Escape. Mumiens grav

Mere om Philip Steele

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Philip Steele. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Steele.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Philip Steeles bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rusland og Moskva" udgivet af Flachs - "Kina og Beijing" udgivet af Flachs - "Tyrkiet og Istanbul" udgivet af Flachs - "Det gamle Rom" udgivet af Flachs - "Vikings - DKfindout!" udgivet af Dorling Kindersley Children - "Hvorfor mon borge har voldgrave og andre spørgsmål om middelalderen" i serien "Hvorfor mon" udgivet af Tellerup - "Tog - Alle tiders historie" i serien "Alle tiders historie" udgivet af Exlibris Media/Bazar - "Irland" i serien "Kloden rundt" udgivet af Åløkke - "Sådan spiste de i det gamle Rom" i serien "Sådan spiste de" udgivet af Åløkke - "Kina" i serien "Kloden rundt" udgivet af Åløkke - "Little Bighorn" i serien "Historiske slag" udgivet af Åløkke - "Thor Heyerdahl og Kon-Tiki" i serien "Store rejser" udgivet af Åløkke - "Viking World: Learn about the legendary Norse raiders, with 15 stepby-step projects and more than 350 exciting pictures" i serien "Hands-on History!" udgivet af Armadillo Books

Mere om Philip Steeles bøger

Philip Steele har 13 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Philip Steele kan købes i flere forskellige formater. Philip Steele bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Philip Steeles "Rusland og Moskva"

Det er muligt at købe Philip Steeles "Rusland og Moskva" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Philip Steele "Kina og Beijing"

"Kina og Beijing" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Steele