Bog & idéPhilip Tafdrup

Bøger skrevet af Philip Tafdrup

Læs mere om Philip Tafdrup
4 produkter
4 produkter
Havets storsind
Havets storsindPhilip Tafdrup
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Havets storsind
Wunderkammer
WunderkammerPhilip Tafdrup
99,95 DKK
EBOG
(0)
Wunderkammer
Havets storsind
Havets storsindPhilip Tafdrup
299,95 DKK
EBOG
(1)
Havets storsind
Havets storsind
STREAM
Havets storsindPhilip Tafdrup
299,95 DKK
Lydbog
(1)
Havets storsind

Mere om Philip Tafdrup

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Philip Tafdrup. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Tafdrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongen af Bali" udgivet af Momolydbog - "Wunderkammer" udgivet af Momolydbog - "Wunderkammer" udgivet af Forlaget Spring - "Kongen af Bali" udgivet af Gyldendal - "Kongen af Bali" udgivet af Gyldendal - "Wunderkammer" udgivet af Spring - "Cat loves Sean" udgivet af Spring

Philip Tafdrups bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Philip Tafdrup hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Philip Tafdrup bøger i samtlige formater. Tafdrups bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kongen af Bali" af Philip Tafdrup

Hos Bog & idé er "Kongen af Bali" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Kongen af Bali" af Philip Tafdrup med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Momolydbog.

Philip Tafdrup "Wunderkammer"

Det er muligt at købe Philip Tafdrups "Wunderkammer" som lydbog. Fordelen ved at have Philip Tafdrups "Wunderkammer" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Momolydbog.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Tafdrup