Bog & idéPhilippe Descola

Bøger skrevet af Philippe Descola

Læs mere om Philippe Descola
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2

Mere om Philippe Descola

Du kan kun finde en enkelt bog af Philippe Descola her hos Bog & idé. Det er "Ny Jord 1-2". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 1-2" af Philippe Descola

Det er muligt at købe Philippe Descolas "Ny Jord 1-2" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Descola, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Philippe Descola