Bog & idéPhilippe Pozzo di Borgo

Bøger skrevet af Philippe Pozzo di Borgo

Læs mere om Philippe Pozzo di Borgo
3 produkter
3 produkter
De urørlige
STREAM
De urørligePhilippe Pozzo di Borgo
139,95 DKK
Lydbog
(1)
De urørlige
De urørlige
De urørligePhilippe Pozzo di Borgo
269,95 DKK
Hæftet
(1)
De urørlige
Et uventet venskab
Et uventet venskabPhilippe Pozzo di Borgo
49,95 DKK
EBOG
(0)
Et uventet venskab

Mere om Philippe Pozzo di Borgo

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Philippe Pozzo di Borgo. På listen nedenfor har du Di Borgos nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et uventet venskab" i serien "Greyline" udgivet af Special - "Et uventet venskab" i serien "Greyline" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "De urørlige" udgivet af Tiderne Skifter - "De urørlige" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De urørlige" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "De urørlige" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger skrevet af Philippe Pozzo di Borgo

Du kan købe seks bøger af Philippe Pozzo di Borgo her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Philippe Pozzo di Borgo bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Di Borgo er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Philippe Pozzo di Borgos "Et uventet venskab"

"Et uventet venskab" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i Di Borgos serie "Greyline". Det er Special, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Et uventet venskab" af Philippe Pozzo di Borgo

Det er muligt at købe Philippe Pozzo di Borgos "Et uventet venskab" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Et uventet venskab" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Di Borgos serie "Greyline". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Philippe Pozzo di Borgo