Bog & idéPhilippe Renault

Bøger skrevet af Philippe Renault

Læs mere om Philippe Renault
1 produkter
1 produkter
Secret Montreal: An Unusual Guide
Secret Montreal: An Unusual GuidePhilippe Renault
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Secret Montreal: An Unusual Guide

Mere om Philippe Renault

Philippe Renault har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Renault.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret Montreal: An Unusual Guide" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Montreal: An Unusual Guide" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Montreal" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Montreal: An Unusual Guide" udgivet af Éditions Jonglez

Bøger af Philippe Renault

Philippe Renault har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Philippe Renault bøger i flere forskellige formater. Renaults bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Éditions Jonglez.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Philippe Renaults "Secret Montreal: An Unusual Guide"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Renault, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Éditions Jonglez.

Philippe Renault "Secret Montreal: An Unusual Guide"

"Secret Montreal: An Unusual Guide" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Éditions Jonglez, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Philippe Renault