Bog & idéPia Ballegaard Hansen

Bøger skrevet af Pia Ballegaard Hansen

Læs mere om Pia Ballegaard Hansen
1 produkter
1 produkter
BusinessLike.
BusinessLike.Lisbeth Kjær Carlson
439,95 DKK
Hæftet
(0)
BusinessLike.

Mere om Pia Ballegaard Hansen

Der findes forskellige bøger skrevet af Pia Ballegaard Hansen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriftlig eksamen i engelsk - hhx" udgivet af Gyldendal - "BusinessLike" udgivet af Systime - "In Other Words" udgivet af Gyldendal - "In Other Words / i-bog" udgivet af Gyldendal

Mere om Pia Ballegaard Hansens bøger

Du kan bestille fire bøger af Pia Ballegaard Hansen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Pia Ballegaard Hansen bøger i forskellige formater. Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pia Ballegaard Hansens "Skriftlig eksamen i engelsk - hhx"

"Skriftlig eksamen i engelsk - hhx" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"BusinessLike" af Pia Ballegaard Hansen

Hos Bog & idé er "BusinessLike" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Ballegaard Hansen