Bog & idéPia Beck Tonnesen

Bøger skrevet af Pia Beck Tonnesen

Læs mere om Pia Beck Tonnesen
2 produkter
2 produkter
Matematikvanskeligheder på de ældste klassetrin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematikvanskeligheder på de ældste klassetrinPia Beck Tonnesen
584,96 DKK
SPIRALRYG
(1)
Matematikvanskeligheder på de ældste klassetrin
Mod på mat, lærervejledning
Mod på mat, lærervejledningNana Jo Rosenlund
1609,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Mod på mat, lærervejledning

Mere om Pia Beck Tonnesen

Hvis du søger en bog skrevet af Pia Beck Tonnesen, har du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Tonnesens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mod på mat, lærervejledning" udgivet af Alinea - "Mod på mat 1" udgivet af Alinea - "Mod på mat 2" udgivet af Alinea - "Mod på mat 3" udgivet af Alinea - "Matematikvanskeligheder på de ældste klassetrin" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Pia Beck Tonnesens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Pia Beck Tonnesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Pia Beck Tonnesen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Tonnesen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mod på mat, lærervejledning" af Pia Beck Tonnesen

Det er muligt at købe Pia Beck Tonnesens "Mod på mat, lærervejledning" som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Tonnesen, kan du godt glæde dig. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mod på mat 1" af Pia Beck Tonnesen

Dette er en også en fantastisk bog fra Tonnesen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Beck Tonnesen