Bog & idéPia Beier Lund

Bøger skrevet af Pia Beier Lund

Læs mere om Pia Beier Lund
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Pia Beier Lund

Der er forskellige bøger skrevet af Pia Beier Lund til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lunds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag

Pia Beier Lunds bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Pia Beier Lund hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Lund kommer bare som paperback. Lunds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Dafolo Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pia Beier Lunds "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Pia Beier Lund

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Beier Lund