Bog & idéPia Bohr Scharling

Bøger skrevet af Pia Bohr Scharling

Læs mere om Pia Bohr Scharling
2 produkter
2 produkter
Syng! Du kan godt
Syng! Du kan godtPia Bohr Scharling
99,95 DKK
EBOG
(0)
Syng! Du kan godt
Syng! Du kan godt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Syng! Du kan godtPia Bohr Scharling
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Syng! Du kan godt

Mere om Pia Bohr Scharling

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Pia Bohr Scharling. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Scharling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Syng! Du kan godt" udgivet af Muusmann' Forlag - "Syng! Du kan godt" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger af Pia Bohr Scharling

Du kan bestille to bøger af Pia Bohr Scharling her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Pia Bohr Scharling kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Scharling er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Syng! Du kan godt" af Pia Bohr Scharling

Det er muligt at købe Pia Bohr Scharlings "Syng! Du kan godt" som ebog. "Syng! Du kan godt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Muusmann' Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Pia Bohr Scharling "Syng! Du kan godt"

Hos Bog & idé er "Syng! Du kan godt" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Muusmann Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Bohr Scharling