Bog & idéPia Busk

Bøger skrevet af Pia Busk

Læs mere om Pia Busk
5 produkter
5 produkter
Corinna og jeg
Corinna og jegPia Busk
119,95 DKK
EBOG
(5)
Corinna og jeg
Cougar
CougarPia Busk
119,95 DKK
EBOG
(3)
Cougar
Corinna og jeg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Corinna og jegPia Busk
165,96 DKK
Hæftet
(5)
Corinna og jeg
Grotten
BOEGERTILSTAERKPRIS
GrottenPia Busk
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Grotten
Cougar
BOEGERTILSTAERKPRIS
CougarPia Busk
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Cougar

Mere om Pia Busk

Pia Busk har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Busk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Corinna og jeg" udgivet af Forlaget Gladiator - "Cougar" udgivet af Forlaget Gladiator - "Cougar " i serien "Dianaserien" udgivet af Gladiator - "Corinna og jeg" udgivet af Gladiator - "Grotten" udgivet af Gladiator

Bøger skrevet af Pia Busk

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Pia Busk hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Pia Busk bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Busk opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Corinna og jeg" af Pia Busk

Hos Bog & idé er "Corinna og jeg" tilgængelig som ebog. Med "Corinna og jeg" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Gladiator.

"Cougar" af Pia Busk

Det er muligt at købe Pia Busks "Cougar" som ebog. Hvis du køber "Cougar" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Busk