Bog & idéPia Deleuran ed.

Bøger skrevet af Pia Deleuran ed.

Læs mere om Pia Deleuran ed.
1 produkter
1 produkter
Conflict Management in the Familiy Field and other close relationships
Conflict management in the family field and in other close relationshipsPia Deleuran ed.
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Conflict management in the family field and in other close relationships

Mere om Pia Deleuran ed.

Der findes flere bøger fra Pia Deleuran ed. til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra ed..
Bøgerne fra Pia Deleuran ed. tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Konflikthåndtering af sager om fast ejendom og byggeri" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Conflict management in the family field and in other close relationships" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Konflikthåndtering i IT projekter" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Pia Deleuran ed.

Pia Deleuran ed. har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. ed.s bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af ed. er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konflikthåndtering af sager om fast ejendom og byggeri" af Pia Deleuran ed.

"Konflikthåndtering af sager om fast ejendom og byggeri" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

"Conflict management in the family field and in other close relationships" af Pia Deleuran ed.

Det er muligt at købe Pia Deleuran ed.s "Conflict management in the family field and in other close relationships" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Deleuran ed.