Bog & idéPia Deleuran

Bøger skrevet af Pia Deleuran

Læs mere om Pia Deleuran
3 produkter
3 produkter
MOR
BOEGERTILSTAERKPRIS
MORPia Deleuran
248,96 DKK
Indbundet
(0)
MOR
Abort
AbortPia Deleuran
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Abort
What happened to the Child's Interests in Denmark?
What happened to the Child's Interests in Denmark?Pia Deleuran
419,95 DKK
EBOG
(0)
What happened to the Child's Interests in Denmark?

Mere om Pia Deleuran

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Pia Deleuran. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Deleuran.
Bøgerne fra Pia Deleuran kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "What happened to the Child's Interests in Denmark?" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "What happened to" udgivet af Djøf Forlag - "MOR" udgivet af Narraton Publications - "Forældreansvarsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forældreansvarsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Conflict management in the family field and in other close relationships" i serien "Meditation as a way forward" udgivet af DJØF Publishing - "Konflikthåndtering i IT projekter" i serien "Mediation som mulighed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forældreansvarsloven Fokus på brug af ikke-juridisk sagkyndige i familiesager" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Konflikthåndtering af sager om fast ejendom og byggeri" i serien "Mediation som mulighed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Partsadvokatens rolle" i serien "Mediation som mulighed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forældreansvarsloven Fokus på brug af ikke-juridisk sagkyndige i familiesager" i serien "Forældreansvarsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Konflikthåndtering af sager om fast ejendom og byggeri" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Conflict management in the family field and in other close relationships" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Partsadvokatens rolle" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Konflikthåndtering i IT projekter" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Pia Deleurans bøger

Der er 15 tilgængelige bogudgivelser af Pia Deleuran hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Pia Deleuran kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Deleuran udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"What happened to the Child's Interests in Denmark?" af Pia Deleuran

Det er muligt at købe Pia Deleurans "What happened to the Child's Interests in Denmark?" som ebog. "What happened to the Child's Interests in Denmark?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Pia Deleuran "What happened to"

Det er muligt at købe Pia Deleurans "What happened to" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Deleuran