Bog & idéPia Frederiksen

Bøger skrevet af Pia Frederiksen

Læs mere om Pia Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDPAllan Stevn Bach
422,96 DKK
Paperback
(0)
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP

Mere om Pia Frederiksen

Der er flere bøger af Pia Frederiksen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Frederiksens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" udgivet af Dafolo - "Miljøet i et geografisk perspektiv (18)" udgivet af Hovedland - "Pædagogisk evaluering" udgivet af Dafolo

Bøger af Pia Frederiksen

Du kan bestille tre bøger af Pia Frederiksen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Pia Frederiksen kan købes i flere formater. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pia Frederiksens "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP"

Hos Bog & idé er "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Pia Frederiksen "Miljøet i et geografisk perspektiv (18)"

Det er muligt at købe Pia Frederiksens "Miljøet i et geografisk perspektiv (18)" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Frederiksen