Bog & idéPia Fromholt

Bøger skrevet af Pia Fromholt

Læs mere om Pia Fromholt
2 produkter
2 produkter
Praktisk gerontopsykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk gerontopsykiatriGitte Lang
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk gerontopsykiatri
Drakenberg og mumien i Århus Domkirke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drakenberg og mumien i Århus DomkirkePia Fromholt
107,86 DKK
Hæftet
(0)
Drakenberg og mumien i Århus Domkirke

Mere om Pia Fromholt

Hvis du mangler en bog skrevet af Pia Fromholt, har du et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Fromholts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Viden om aldring" udgivet af Munksgaard - "Praktisk gerontopsykiatri" udgivet af Gyldendal - "Drakenberg og mumien i Århus Domkirke " i serien "Spørg Aarhus" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Pia Fromholt

Du kan finde tre bøger af Pia Fromholt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Fromholt fås bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Fromholt lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pia Fromholts "Viden om aldring"

Hos Bog & idé er "Viden om aldring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Pia Fromholt "Praktisk gerontopsykiatri"

Det er muligt at købe Pia Fromholts "Praktisk gerontopsykiatri" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Fromholt