Bog & idéPia Halkier Bjerring Annika Lindén

Bøger skrevet af Pia Halkier Bjerring Annika Lindén

Læs mere om Pia Halkier Bjerring Annika Lindén
1 produkter
1 produkter
Anerkendende procesøvelser
Anerkendende procesøvelserPia Halkier Bjerring Annika Lindén
419,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Anerkendende procesøvelser

Mere om Pia Halkier Bjerring Annika Lindén

Pia Halkier Bjerring Annika Lindén har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Anerkendende procesøvelser". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag på dansk. "Anerkendende procesøvelser" er desuden en del af serien "Erhvervspsykologiserien".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Anerkendende procesøvelser" af Pia Halkier Bjerring Annika Lindén

Hos Bog & idé er "Anerkendende procesøvelser" tilgængelig som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Lindén, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Endnu en af Pia Halkier Bjerring Annika Lindén skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Halkier Bjerring Annika Lindén