Bog & idéPia Halkier Bjerring

Bøger skrevet af Pia Halkier Bjerring

Læs mere om Pia Halkier Bjerring
1 produkter
1 produkter
Anerkendende procesøvelser
Anerkendende procesøvelserPia Halkier Bjerring Annika Lindén
419,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Anerkendende procesøvelser

Mere om Pia Halkier Bjerring

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger fra Pia Halkier Bjerring. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Halkier Bjerring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anerkendende procesøvelser" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Anerkendende procesøvelser" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Pia Halkier Bjerrings bøger

Du kan købe to bøger af Pia Halkier Bjerring her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Pia Halkier Bjerring kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Halkier Bjerring er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pia Halkier Bjerrings "Anerkendende procesøvelser"

"Anerkendende procesøvelser" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Anerkendende procesøvelser" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Anerkendende procesøvelser" af Pia Halkier Bjerring

Hos Bog & idé er "Anerkendende procesøvelser" tilgængelig som spiralryg. Endnu en af Pia Halkier Bjerring skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Halkier Bjerrings serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Halkier Bjerring