Bog & idéPia Hildebrand Møller

Bøger skrevet af Pia Hildebrand Møller

Læs mere om Pia Hildebrand Møller
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse og skriftsprogsvanskelighederKirsten Margrethe Hjorth
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder

Mere om Pia Hildebrand Møller

Der er flere bøger fra Pia Hildebrand Møller tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal

Pia Hildebrand Møllers bøger

Du kan finde to bøger af Pia Hildebrand Møller her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Møllers bøger som hæftet. Møllers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pia Hildebrand Møllers "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Det er muligt at købe Pia Hildebrand Møllers "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" af Pia Hildebrand Møller

"Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Hildebrand Møller