Bog & idéPia Jarvad

Bøger skrevet af Pia Jarvad

Læs mere om Pia Jarvad
2 produkter
2 produkter
Spørg om sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spørg om sprogPia Jarvad
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Spørg om sprog
Sjov med sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sjov med sprogMichael Blædel (red.)
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Sjov med sprog

Mere om Pia Jarvad

Hvis du søger en bog skrevet af Pia Jarvad, finder du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Jarvads bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sjov med sprog" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Bevingede ord" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Spørg om sprog " i serien "Dansk Sprognævns skrifter" udgivet af Dansk Sprognævn - "Bevingede Ord" udgivet af Gad

Pia Jarvads bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Pia Jarvad hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Pia Jarvad fås i samtlige formater. Jarvad har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sjov med sprog" af Pia Jarvad

Det er muligt at købe Pia Jarvads "Sjov med sprog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Pia Jarvad "Bevingede ord"

Hos Bog & idé er "Bevingede ord" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Jarvad