Bog & idéPia Jønsson

Bøger skrevet af Pia Jønsson

Læs mere om Pia Jønsson
2 produkter
2 produkter
Livsmod
BOEGERTILSTAERKPRIS
LivsmodPia Jønsson
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Livsmod
Livsmod. Find vej i din sorg
STREAM
Livsmod. Find vej i din sorgPia Jønsson
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Livsmod. Find vej i din sorg

Mere om Pia Jønsson

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Pia Jønsson på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jønssons udgivelser.
Bøgerne fra Pia Jønsson findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Livsmod" udgivet af Eksistensen - "Rum til at arbejde" udgivet af L&R Business - "Nordic bookbinding 2013" udgivet af Foreningen Danske Design Bogbindere. i samarbejde med Det Kongelige Bibliotek

Bøger skrevet af Pia Jønsson

Pia Jønsson har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Jønssons bøger som hæftet. Bøgerne af Jønsson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pia Jønssons "Livsmod"

Hos Bog & idé er "Livsmod" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Rum til at arbejde" af Pia Jønsson

Hos Bog & idé er "Rum til at arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Business.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Jønsson