Bog & idéPia Kjær

Bøger skrevet af Pia Kjær

Læs mere om Pia Kjær
2 produkter
2 produkter
Forfædrene
FORFÆDRENEPia Kjær
79,95 DKK
EBOG
(0)
FORFÆDRENE
Forfædrene
ForfædrenePia Kjær
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Forfædrene

Mere om Pia Kjær

Der findes flere forskellige bøger fra Pia Kjær tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jul på Borgen VII" udgivet af People's - "Jul på Borgen VII" udgivet af People'sPress - "Jul på Borgen VI" udgivet af People's - "Jul på Borgen VI." udgivet af People'sPress - "Brev til mine børnebørn" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Jul på borgen V" udgivet af People's - "Jul på Borgen V" udgivet af People’sPress - "Jul på Borgen III" udgivet af People'sPress - "Jul på Borgen IV" udgivet af People'sPress - "Jul på Borgen IV" udgivet af People'sPress - "Fordi jeg var nødt til det" udgivet af People'sPress - "Fordi jeg var nødt til det" udgivet af People'sPress - "Fordi jeg var nødt til det" udgivet af People'sPress - "Jul på Borgen IV" udgivet af People’sPress - "Digteren og partiformanden" udgivet af Gyldendal - "Jul på Borgen III" udgivet af People'sPress - "Det Blå Kontor" udgivet af Frydenlund - "Fordi jeg var nødt til det" udgivet af Gyldendal - "Jul på Borgen" udgivet af People'sPress - "Elskerinde i Allahs verden" udgivet af Siesta - "Fordi jeg var nødt til det" udgivet af Gyldendal

Mere om Pia Kjærs bøger

Pia Kjær har 21 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Pia Kjær fås i udvalgte formater. Kjærs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jul på Borgen VII" af Pia Kjær

Hos Bog & idé er "Jul på Borgen VII" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Jul på Borgen VII" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Pia Kjær "Jul på Borgen VII"

Hos Bog & idé er "Jul på Borgen VII" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Kjær