Bog & idéPia Lindberg

Bøger skrevet af Pia Lindberg

Læs mere om Pia Lindberg
1 produkter
1 produkter
Älska skolan! : två rektorers ledarskap under 20 år
Älska skolan! : två rektorers ledarskap under 20 årPia Lindberg
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Älska skolan! : två rektorers ledarskap under 20 år

Mere om Pia Lindberg

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Pia Lindberg. Bogen har titlen "Älska skolan! : två rektorers ledarskap under 20 år". Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret den på svensk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pia Lindbergs "Älska skolan! : två rektorers ledarskap under 20 år"

Det er muligt at købe Pia Lindbergs "Älska skolan! : två rektorers ledarskap under 20 år" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.

Endnu en af Pia Lindberg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Lindberg