Bog & idéPia Lundberg

Bøger skrevet af Pia Lundberg

Læs mere om Pia Lundberg
3 produkter
3 produkter
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
365,16 DKK
Indbundet
(0)
Viden om verden
Kultur og forståelse
Kultur og forståelseLars Kjærholm
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Kultur og forståelse
Ind i verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i verdenSusanne Højlund Pedersen
365,16 DKK
Hæftet
(0)
Ind i verden

Mere om Pia Lundberg

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Pia Lundberg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lundberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i verden" udgivet af - - "Ind i verden" udgivet af Gyldendal - "Kultur og forståelse" udgivet af Gyldendal - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal

Bøger af Pia Lundberg

Du kan købe fire bøger af Pia Lundberg her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Pia Lundberg fås i et udvalg af formater. Lundbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pia Lundbergs "Ind i verden"

Det er muligt at købe Pia Lundbergs "Ind i verden" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.

"Ind i verden" af Pia Lundberg

"Ind i verden" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Lundberg