Bog & idéPia Offenberg

Bøger skrevet af Pia Offenberg

Læs mere om Pia Offenberg
3 produkter
3 produkter
GID DU VAR DØD
GID DU VAR DØDPia Offenberg
139,95 DKK
EBOG
(1)
GID DU VAR DØD
SUGAR - Mænds fortællinger om livet som sugardaddy
SUGAR - Mænds fortællinger om livet som sugardaddyPia Offenberg
149,95 DKK
EBOG
(3)
SUGAR - Mænds fortællinger om livet som sugardaddy
GID DU VAR DØD
Gid du var dødPia Offenberg
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Gid du var død

Mere om Pia Offenberg

Hvis du mangler en bog skrevet af Pia Offenberg, ser du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Offenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "GID DU VAR DØD" udgivet af Offenberg-Rendtorff - "Gid du var død – kvinders fortællinger om at leve i parforhold hvor social kontrol er dominerende" udgivet af Offenberg-Rendtorff

Pia Offenbergs bøger

Du kan bestille to bøger af Pia Offenberg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Pia Offenberg bøger i samtlige formater. Offenbergs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Offenberg-Rendtorff.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pia Offenbergs "GID DU VAR DØD"

Hos Bog & idé er "GID DU VAR DØD" tilgængelig som ebog. Med "GID DU VAR DØD" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Offenberg-Rendtorff, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Pia Offenberg "Gid du var død – kvinders fortællinger om at leve i parforhold hvor social kontrol er dominerende"

"Gid du var død – kvinders fortællinger om at leve i parforhold hvor social kontrol er dominerende" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Offenberg-Rendtorff, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Offenberg