Bog & idéPia Offenberg/Brit Rendtorff

Bøger skrevet af Pia Offenberg/Brit Rendtorff

Læs mere om Pia Offenberg/Brit Rendtorff
1 produkter
1 produkter
Gid du var død
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gid du var dødPia Offenberg og Brit Rendtorff
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Gid du var død

Mere om Pia Offenberg/Brit Rendtorff

Der er blot én bog af Pia Offenberg/Brit Rendtorff tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Gid du var død – kvinders fortællinger om at leve i parforhold hvor social kontrol er dominerende". Det er Offenberg-Rendtorff, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gid du var død – kvinders fortællinger om at leve i parforhold hvor social kontrol er dominerende" af Pia Offenberg/Brit Rendtorff

"Gid du var død – kvinders fortællinger om at leve i parforhold hvor social kontrol er dominerende" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Offenberg-Rendtorff.

Endnu en af Pia Offenberg/Brit Rendtorff fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Offenberg/Brit Rendtorff