Bog & idéPia Orloff Houmark

Bøger skrevet af Pia Orloff Houmark

Læs mere om Pia Orloff Houmark
2 produkter
2 produkter
Den kierkegaardske samtalesløjfe
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kierkegaardske samtalesløjfePia Orloff Houmark
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Den kierkegaardske samtalesløjfe
Erfaringer med protreptik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erfaringer med protreptikBastian Overgaard
278,96 DKK
Hæftet
(1)
Erfaringer med protreptik

Mere om Pia Orloff Houmark

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Pia Orloff Houmark. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Houmarks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erfaringer med protreptik" udgivet af Content Publishing - "Den kierkegaardske samtalesløjfe" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Den kierkegaardske samtalesløjfe" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Pia Orloff Houmarks bøger

Du kan købe tre bøger af Pia Orloff Houmark her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Houmarks bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Houmark er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erfaringer med protreptik" af Pia Orloff Houmark

Hos Bog & idé er "Erfaringer med protreptik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Content Publishing, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Pia Orloff Houmark "Den kierkegaardske samtalesløjfe"

Hos Bog & idé er "Den kierkegaardske samtalesløjfe" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Den kierkegaardske samtalesløjfe" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Orloff Houmark