Bog & idéPia Petersen

Bøger skrevet af Pia Petersen

Læs mere om Pia Petersen
3 produkter
3 produkter
hhx-guiden til studieområdet
hhx-guiden til studieområdetPia Petersen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
hhx-guiden til studieområdet
Innovationsgrundbogen C-B
Innovationsgrundbogen C-BPia Petersen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationsgrundbogen C-B
Innovationsgrundbogen C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovationsgrundbogen CPia Petersen
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Innovationsgrundbogen C

Mere om Pia Petersen

Pia Petersen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovation c" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Innovationsgrundbogen C-B" udgivet af Systime - "Innovationsgrundbogen C" udgivet af Systime - "hhx-guiden til studieområdet" udgivet af Systime - "Innovation C" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Salg og service - niveau D" udgivet af Åløkke - "Salg og service - niveau D" udgivet af Åløkke - "Kvik hjælp, Afsætning, niveau A " udgivet af GRAFIU

Bøger af Pia Petersen

Pia Petersen har otte bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Petersens bøger kommer i flere forskellige formater. Petersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Innovation c" af Pia Petersen

Det er muligt at købe Pia Petersens "Innovation c" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Innovationsgrundbogen C-B" af Pia Petersen

"Innovationsgrundbogen C-B" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Petersen