Bog & idéPia Quist

Bøger skrevet af Pia Quist

Læs mere om Pia Quist
4 produkter
4 produkter
Dansk til det 21. århundrede
Dansk til det 21. århundredeNicolai Pharao
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk til det 21. århundrede
KRYDSFELT
BOEGERTILSTAERKPRIS
KRYDSFELTBerit Riis Langdahl
548,96 DKK
Hæftet
(1)
KRYDSFELT
Stilistisk praksis
Stilistisk praksisPia Quist
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Stilistisk praksis
Unges sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unges sprogPia Quist
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Unges sprog

Mere om Pia Quist

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Pia Quist. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Quists bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i gruppen, ind i sproget" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Dansk til det 21. århundrede" udgivet af U Press - "KRYDSFELT " i serien "Krydsfelt" udgivet af Systime - "Unges sprog" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Stilistisk praksis" udgivet af Museum Tusculanum - "KRYDSFELT" udgivet af Gyldendal - "Unges sprog" udgivet af Gyldendal - "KRYDSFELT" udgivet af Gyldendal - "Sprogforløb i dansk" udgivet af Gyldendal - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn

Pia Quists bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Pia Quist hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Pia Quist bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Quist skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pia Quists "Ind i gruppen, ind i sproget"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Pia Quist. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Lærerhøjskole.

"Dansk til det 21. århundrede" af Pia Quist

Hos Bog & idé er "Dansk til det 21. århundrede" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af U Press.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Quist