Bog & idéPia Raug

Bøger skrevet af Pia Raug

Læs mere om Pia Raug
3 produkter
3 produkter
Et testamente
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et testamentePia Raug
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Et testamente
Ord til hinanden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ord til hinandenMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Ord til hinanden
Jeg bor i en hemmelig drøm
STREAM
Jeg bor i en hemmelig drømInger Christensen
119,95 DKK
Lydbog
(12)
Jeg bor i en hemmelig drøm

Mere om Pia Raug

Hvis du leder efter en bog af Pia Raug, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Raugs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ord til hinanden" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Farver og forvandling" udgivet af Wilhelm Hansen

Mere om Pia Raugs bøger

Pia Raug har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Raug som hæftet. Raugs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pia Raugs "Ord til hinanden"

"Ord til hinanden" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.

Pia Raug "Farver og forvandling"

Hos Bog & idé er "Farver og forvandling" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Wilhelm Hansen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Raug