Bog & idéPia Rose Bôwadt

Bøger skrevet af Pia Rose Bôwadt

Læs mere om Pia Rose Bôwadt
2 produkter
2 produkter
Religionsdidaktik. Traditioner og tilgange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Religionsdidaktik. Traditioner og tilgangeHelle Hinge
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Religionsdidaktik. Traditioner og tilgange
Pædagogisk filosofi - et overblik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk filosofi - et overblikPia Rose Böwadt
179,96 DKK
Bog
(2)
Pædagogisk filosofi - et overblik

Mere om Pia Rose Bôwadt

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Pia Rose Bôwadt. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Bôwadt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den gamle nyreligiøsitet" udgivet af Eksistensen - "Pædagogisk filosofi - et overblik" udgivet af Gyldendal - "Religionsdidaktik. Traditioner og tilgange " i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Pia Rose Bôwadt

Du kan bestille tre bøger af Pia Rose Bôwadt her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Pia Rose Bôwadt bøger i flere forskellige formater. Pia Rose Bôwadt bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pia Rose Bôwadts "Den gamle nyreligiøsitet"

"Den gamle nyreligiøsitet" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogisk filosofi - et overblik" af Pia Rose Bôwadt

Hos Bog & idé er "Pædagogisk filosofi - et overblik" tilgængelig som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Bôwadt, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Rose Bôwadt