Bog & idéPia Schwarz Lausten

Bøger skrevet af Pia Schwarz Lausten

Læs mere om Pia Schwarz Lausten
5 produkter
5 produkter
Ord der forandrer
Ord der forandrerPia Schwarz Lausten
102,95 DKK
EBOG
(0)
Ord der forandrer
Havet når ikke Napoli
Havet når ikke NapoliAnna Maria Ortese
269,95 DKK
Hæftet
(5)
Havet når ikke Napoli
Dekameron II
STREAM
Dekameron IIGiovanni Boccaccio
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Dekameron II
Dekameron
DekameronGiovanni Boccaccio
179,95 DKK
EBOG
(9)
Dekameron
En verden af krimier
En verden af krimierPia Schwarz Lausten
59,95 DKK
EBOG
(0)
En verden af krimier

Mere om Pia Schwarz Lausten

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Pia Schwarz Lausten, kan du købe et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Laustens bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Pia Schwarz Laustens bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En verden af krimier" udgivet af Klim - "Ord der forandrer" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Turban og tiara" udgivet af Vandkunsten - "En verden af krimier" udgivet af Klim - "L´uomo inquieto" i serien "Études romanes." udgivet af Museum Tusculanum

Pia Schwarz Laustens bøger

Du kan bestille fem bøger af Pia Schwarz Lausten her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Laustens bøger fås i et udvalg af formater. Lausten har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En verden af krimier" af Pia Schwarz Lausten

"En verden af krimier" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "En verden af krimier" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ord der forandrer" af Pia Schwarz Lausten

"Ord der forandrer" kan købes som ebog. Hvis du køber "Ord der forandrer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Museum Tusculanums Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Schwarz Lausten