Bog & idéPia Stærmose

Bøger skrevet af Pia Stærmose

Læs mere om Pia Stærmose
4 produkter
4 produkter
Stille nu
STREAM
Stille nuPia Stærmose
189,95 DKK
Lydbog
(1)
Stille nu
Fjord
STREAM
FjordPia Stærmose
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Fjord
Stille nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stille nuPia Stærmose
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Stille nu
Stille nu
Stille nuPia Stærmose
149,95 DKK
EBOG
(0)
Stille nu

Mere om Pia Stærmose

Der findes en del bøger af Pia Stærmose til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Stærmose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fjord" udgivet af Saga - "Fjord" udgivet af Egolibris - "Fjord" udgivet af Lytteratur - "Fjord" udgivet af Egolibris

Pia Stærmoses bøger

Pia Stærmose har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Pia Stærmose kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Stærmose er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pia Stærmoses "Fjord"

"Fjord" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Pia Stærmose "Fjord"

"Fjord" er tilgængelig online som e-bog. Hvis du køber "Fjord" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Egolibris.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Stærmose