Bog & idéPia Torreck

Bøger skrevet af Pia Torreck

Læs mere om Pia Torreck
1 produkter
1 produkter
Håndbog for ledere
Håndbog for lederePia Torreck
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog for ledere

Mere om Pia Torreck

Hvis du søger en bog af Pia Torreck, finder du et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Torrecks seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Pia Torrecks bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Håndbog for ledere" udgivet af Ingvardsen ll Partners Executive Search - "Salg uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Håndbog for ledere" udgivet af UPTION - "Håndbog for ledere" udgivet af UPTION - "Håndbog for ledere" udgivet af UPTION - "Positiv Energi UPTIONs dialogkort" i serien "UPTIONs dialogkort" udgivet af Uption - "Facilitering UPTIONS dialogkort" i serien "UPTIONs dialogkort" udgivet af UPTION - "Medarbejderudvikling UPTIONS dialogkort" i serien "UPTIONs dialogkort" udgivet af UPTION - "Nice cards with questions about TEAMS" i serien "Dialogkort" udgivet af UPTION - "LEAN uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Nice cards with questions about GROWTH" i serien "Dialogkort" udgivet af UPTION - "Nice cards with questions about Change" i serien "Dialogkort" udgivet af UPTION - "Nice cards with questions about Leadership" i serien "Dialogkort" udgivet af UPTION - "Service uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Team uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "GROW uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Change uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Conflict uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Culture uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Meet uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "UU vejleder uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Project uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Business uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Leadership uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Creative uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption - "Sjovskole ABC gulvkort" udgivet af UPTION - "Snakke bogen" udgivet af UPTION - "Håndbog for nye ledere" udgivet af Uption - "Result uptions dialogkort" i serien "Dialogkort" udgivet af Uption

Bøger skrevet af Pia Torreck

Du kan købe 29 bøger af Pia Torreck her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Torrecks bøger fås i flere formater. Pia Torreck bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndbog for ledere" af Pia Torreck

Det er muligt at købe Pia Torrecks "Håndbog for ledere" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ingvardsen ll Partners Executive Search, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Salg uptions dialogkort" af Pia Torreck

Dette er en også en fantastisk bog fra Torreck, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Torrecks serie "Dialogkort". Det er Uption, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Torreck