Bog & idéPiero Chiara

Bøger skrevet af Piero Chiara

Læs mere om Piero Chiara
1 produkter
1 produkter
I giovedi della signora giulia, ER B
BOEGERTILSTAERKPRIS
I giovedi della signora giulia, ER BPiero Chiara
134,96 DKK
(0)
I giovedi della signora giulia, ER B

Mere om Piero Chiara

Piero Chiara har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Chiaras udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "I giovedi della signora giulia, ER B" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers - "I giovedì della signora Giulia" i serien "Easy readers¤Facili letture. Contemporàneo C" udgivet af Easy Readers

Piero Chiaras bøger

Piero Chiara har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Piero Chiara bøger i flere formater. Chiara har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Easy Readers.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Piero Chiaras "I giovedi della signora giulia, ER B"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Piero Chiara. Bogen er med i Chiaras serie "Easy readers". Bogen er til salg hos Bog & idé på ita og er udgivet af Easy Readers.

"I giovedì della signora Giulia" af Piero Chiara

Hos Bog & idé er "I giovedì della signora Giulia" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Easy readers¤Facili letture. Contemporàneo C". Bogen kan købes hos Bog & idé på ita og er publiceret af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Piero Chiara