Bog & idéPierre Andrézel

Bøger skrevet af Pierre Andrézel

Læs mere om Pierre Andrézel
1 produkter
1 produkter
Gengældelsens veje
STREAM
Gengældelsens vejePierre Andrézel
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Gengældelsens veje

Mere om Pierre Andrézel

Pierre Andrézel har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Gengældelsens veje". Den er publiceret af Gyldendal Lyd på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pierre Andrézels "Gengældelsens veje"

Hos Bog & idé er "Gengældelsens veje" tilgængelig som lydbog. Pierre Andrézels "Gengældelsens veje" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Gyldendal Lyd, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Andrézel, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Pierre Andrézel