Bog & idéPierre-Philippe Fraiture

Bøger skrevet af Pierre-Philippe Fraiture

Læs mere om Pierre-Philippe Fraiture
2 produkter
2 produkter
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigtDorthe Aagesen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and Face
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and FaceDorthe Aagesen
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and Face

Mere om Pierre-Philippe Fraiture

Der findes flere bøger af Pierre-Philippe Fraiture til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fraiture.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Pierre-Philippe Fraitures bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" udgivet af SMK Forlag - "Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt" udgivet af SMK Forlag

Pierre-Philippe Fraitures bøger

Pierre-Philippe Fraiture har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Fraiture fås bare som hæftet. Fraitures bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SMK Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" af Pierre-Philippe Fraiture

Hos Bog & idé er "SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Pierre-Philippe Fraiture "Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt"

"Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SMK Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pierre-Philippe Fraiture