Bog & idéPierre Rosanvallon

Bøger skrevet af Pierre Rosanvallon

Læs mere om Pierre Rosanvallon
1 produkter
1 produkter
Populismens århundrede
Populismens århundrede Pierre Rosanvallon
219,95 DKK
EBOG
(1)
Populismens århundrede

Mere om Pierre Rosanvallon

Der findes forskellige bøger fra Pierre Rosanvallon online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rosanvallon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Populismens århundrede " i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Informations Forlag - "Populismens Århundrede" udgivet af Informations Forlag

Pierre Rosanvallons bøger

Pierre Rosanvallon har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Pierre Rosanvallon bøger i flere formater. Rosanvallons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Informations Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pierre Rosanvallons "Populismens århundrede "

Det er muligt at købe Pierre Rosanvallons "Populismens århundrede " som ebog. "Populismens århundrede " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Rosanvallons serie "EUROPÆISKE IDEER". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

"Populismens Århundrede" af Pierre Rosanvallon

"Populismens Århundrede" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Pierre Rosanvallon