Bog & idéPiers Letcher

Bøger skrevet af Piers Letcher

Læs mere om Piers Letcher
1 produkter
1 produkter
Croatia
CroatiaPiers Letcher
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Croatia

Mere om Piers Letcher

Der findes mange bøger fra Piers Letcher tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Letcher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Croatia" udgivet af Bradt Travel Guides - "Croatia" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger af Piers Letcher

Der er to tilgængelige udgivelser af Piers Letcher hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Letchers bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Letcher er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Bradt Travel Guides.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Croatia" af Piers Letcher

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Letcher, kan du godt glæde dig. Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Piers Letcher "Croatia"

"Croatia" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Letchers serie "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Piers Letcher