Bog & idéPiet Draiby

Bøger skrevet af Piet Draiby

Læs mere om Piet Draiby
4 produkter
4 produkter
Det levende parforhold
Det levende parforholdPiet Draiby
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Det levende parforhold
Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksis
Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksisAllan Becker Larsen (red.)
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksis
Det levende parforhold
Det levende parforholdKirsten Seidenfaden
99,00 DKK
e-bog
(0)
Det levende parforhold
Den levende familie
STREAM
Den levende familiePiet Draiby
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Den levende familie

Mere om Piet Draiby

Der findes flere bøger skrevet af Piet Draiby tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Draiby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den levende familie" udgivet af SAGA Egmont - "Det levende parforhold" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det Levende Parforhold" udgivet af TV2 - "Den levende familie" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksis" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Piet Draiby

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Piet Draiby hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Draibys bøger fås i flere formater. Draibys bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Piet Draibys "Den levende familie"

Hos Bog & idé er "Den levende familie" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Den levende familie" af Piet Draiby med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Piet Draiby "Det levende parforhold"

"Det levende parforhold" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Piet Draiby