Bog & idéPilar Salamanca

Bøger skrevet af Pilar Salamanca

Læs mere om Pilar Salamanca
2 produkter
2 produkter
Enaguas de color salmón
Enaguas de color salmónPilar Salamanca
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Enaguas de color salmón
A cielo abierto
A cielo abiertoPilar Salamanca
89,95 DKK
Lydbog
(0)
A cielo abierto

Mere om Pilar Salamanca

Der er en del bøger skrevet af Pilar Salamanca tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Salamanca.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Enaguas de color salmón" udgivet af SAGA Egmont - "A cielo abierto" i serien "Contemporary" udgivet af SAGA Egmont

Pilar Salamancas bøger

Pilar Salamanca har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Salamanca fås bare som lydbog. Bøgerne af Salamanca er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Enaguas de color salmón" af Pilar Salamanca

"Enaguas de color salmón" kan købes som lydbog. Pilar Salamancas "Enaguas de color salmón" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Pilar Salamanca "A cielo abierto"

Hos Bog & idé er "A cielo abierto" tilgængelig som lydbog. Når du køber "A cielo abierto" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i serien "Contemporary". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Pilar Salamanca