Bog & idéPimm van Hest

Bøger skrevet af Pimm van Hest

Læs mere om Pimm van Hest
1 produkter
1 produkter
Man vælger ikke selv, hvem man forelsker sig i
BOEGERTILSTAERKPRIS
Man vælger ikke selv, hvem man forelsker sig iPimm van Hest
307,06 DKK
Hardback
(0)
Man vælger ikke selv, hvem man forelsker sig i

Mere om Pimm van Hest

Hvis du mangler en bog fra Pimm van Hest, kan du købe et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hest.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosita" udgivet af Turbine - "På flugt" udgivet af Turbine - "Far, hvor er du?" udgivet af Turbine - "Jeg ser, jeg ser" udgivet af Turbine - "Vejrdrengen" udgivet af Turbine - "En mave fuld af hemmeligheder" udgivet af Turbine - "Julius" udgivet af Turbine

Mere om Pimm van Hests bøger

Du kan købe syv bøger af Pimm van Hest her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Pimm van Hest kommer i samtlige formater. Hests bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rosita" af Pimm van Hest

Det er muligt at købe Pimm van Hests "Rosita" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"På flugt" af Pimm van Hest

Det er muligt at købe Pimm van Hests "På flugt" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Pimm van Hest