Bog & idéPiotr Adam Sowiński

Bøger skrevet af Piotr Adam Sowiński

Læs mere om Piotr Adam Sowiński
2 produkter
2 produkter
Niebieski koralik
Niebieski koralikPiotr Adam Sowiński
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Niebieski koralik
Powrót
PowrótPiotr Adam Sowiński
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Powrót

Mere om Piotr Adam Sowiński

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Piotr Adam Sowiński. På listen nedenfor ser du Sowińskis seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Niebieski koralik" i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku" udgivet af SAGA Egmont - "Powrót" i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku" udgivet af SAGA Egmont

Piotr Adam Sowińskis bøger

Piotr Adam Sowiński har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Sowińskis bøger kommer bare som lydbog. Sowińskis bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Niebieski koralik" af Piotr Adam Sowiński

Hos Bog & idé er "Niebieski koralik" tilgængelig som lydbog. Piotr Adam Sowińskis "Niebieski koralik" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku". Bogen er til salg hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

Piotr Adam Sowiński "Powrót"

Det er muligt at købe Piotr Adam Sowińskis "Powrót" som lydbog. Når du køber "Powrót" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Sowińskis serie "Złoczyńcy w uzdrowisku". Bogen kan købes online hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Piotr Adam Sowiński