Bog & idéPiotr Chaplin

Bøger skrevet af Piotr Chaplin

Læs mere om Piotr Chaplin
1 produkter
1 produkter
The Journal of Midshipman Chaplin
The Journal of Midshipman ChaplinPeter Ulf Møller
399,95 DKK
Hardback
(0)
The Journal of Midshipman Chaplin

Mere om Piotr Chaplin

Der er en del bøger af Piotr Chaplin på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Chaplin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The journal of Midshipman Chaplin" i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus University Press - "The Journal of Midshipman Chaplin" i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus University Press

Piotr Chaplins bøger

Piotr Chaplin har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Chaplins bøger fås i forskellige formater. Chaplins bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Aarhus University Press.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The journal of Midshipman Chaplin" af Piotr Chaplin

Det er muligt at købe Piotr Chaplins "The journal of Midshipman Chaplin" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Chaplin, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Chaplins serie "Beringiana". Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"The Journal of Midshipman Chaplin" af Piotr Chaplin

Det er muligt at købe Piotr Chaplins "The Journal of Midshipman Chaplin" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i serien "Beringiana". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus University Press.
Detaljer
Fulde navn:
Piotr Chaplin