Bog & idéPiotr Schmandt

Bøger skrevet af Piotr Schmandt

Læs mere om Piotr Schmandt
4 produkter
4 produkter
Fabryka Pokory
Fabryka PokoryPiotr Schmandt
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Fabryka Pokory
Gdański depozyt
Gdański depozytPiotr Schmandt
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Gdański depozyt
Fotografia
FotografiaPiotr Schmandt
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Fotografia
Pruska zagadka
Pruska zagadkaPiotr Schmandt
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Pruska zagadka

Mere om Piotr Schmandt

Hvis du mangler en bog fra Piotr Schmandt, finder du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Schmandt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Gdański depozyt" udgivet af SAGA Egmont - "Fotografia" i serien "Sprawy Inspektora Brauna" udgivet af SAGA Egmont - "Fabryka Pokory " i serien "Sprawy Inspektora Brauna" udgivet af SAGA Egmont - "Pruska zagadka" i serien "Sprawy Inspektora Brauna" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Piotr Schmandts bøger

Piotr Schmandt har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Schmandts bøger fås kun som lydbog. Derudover er bøgerne fra Schmandt udgivet i serier, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Piotr Schmandts "Gdański depozyt"

"Gdański depozyt" findes på den digitale boghylde som lydbog. Piotr Schmandts "Gdański depozyt" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på pol.

"Fotografia" af Piotr Schmandt

Hos Bog & idé er "Fotografia" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Fotografia" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af serien "Sprawy Inspektora Brauna". Bogen kan købes hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Piotr Schmandt