Bog & idéPlinius den Ældre

Bøger skrevet af Plinius den Ældre

Læs mere om Plinius den Ældre
1 produkter
1 produkter
En antik kunsthistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
En antik kunsthistoriePlinius den Ældre
248,96 DKK
Indbundet
(2)
En antik kunsthistorie

Mere om Plinius den Ældre

Der findes flere bøger skrevet af Plinius den Ældre online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Ældres bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En antik kunsthistorie" udgivet af Forlæns - "Om mennesker og dyr" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk

Bøger af Plinius den Ældre

Plinius den Ældre har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Plinius den Ældre bøger i et udvalg af formater. Ældres bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En antik kunsthistorie" af Plinius den Ældre

"En antik kunsthistorie" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlæns, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Plinius den Ældre "Om mennesker og dyr"

"Om mennesker og dyr" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Babelserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Plinius den Ældre