Bog & idéPolitimester Jørgen Smith

Bøger skrevet af Politimester Jørgen Smith

Læs mere om Politimester Jørgen Smith
1 produkter
1 produkter
Strenge tider
Strenge tiderPolitimester Jørgen Smith
39,95 DKK
EBOG
(0)
Strenge tider

Mere om Politimester Jørgen Smith

Politimester Jørgen Smith har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Strenge tider". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Strenge tider" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strenge tider" af Politimester Jørgen Smith

Hos Bog & idé er "Strenge tider" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Strenge tider" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Smiths serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Politimester Jørgen Smith skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Politimester Jørgen Smith