Bog & idéPontus Kjerrman

Bøger skrevet af Pontus Kjerrman

Læs mere om Pontus Kjerrman
3 produkter
3 produkter
I klitterne ved Gammel Skagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
I klitterne ved Gammel SkagenPontus Kjerrman
165,96 DKK
Hardback
(0)
I klitterne ved Gammel Skagen
Spejlinger i Gips
Spejlinger i GipsPontus Kjerrman
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Spejlinger i Gips
Moulding and Casting. Stucco- and Sculpture techniques
Moulding and Casting. Stucco- and Sculpture techniquesPontus Kjerrman
199,95 DKK
Hardback
(0)
Moulding and Casting. Stucco- and Sculpture techniques

Mere om Pontus Kjerrman

Der er en del bøger fra Pontus Kjerrman tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kjerrmans nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moulding and Casting" udgivet af Billedkunstskolernes Forlag - "Formning og støbning" udgivet af Billedkunstskolernes Forlag - "Skulpturfortællinger" udgivet af Tjaldur - "Islamisk stuk" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademi

Pontus Kjerrmans bøger

Du kan bestille fire bøger af Pontus Kjerrman her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Pontus Kjerrman bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Kjerrman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Moulding and Casting" af Pontus Kjerrman

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Pontus Kjerrman. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billedkunstskolernes Forlag.

"Formning og støbning" af Pontus Kjerrman

Endnu en af Pontus Kjerrman skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Billedkunstskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Pontus Kjerrman